Jump to Navigation
Jerome Jb By Boateng 48 Jbs118 2 q545WF7
Nike Low Heren Ebernon Groen Sneakers Ur6R5UWZwq
By Jb Jerome Jbs118 4 48 Boateng R770w
Schoen Van Leer Loafer Business Dames Abeba
Steve Steve Jipp groen Dames Madden Madden fYw5qw6

Wil je aankomend schooljaar op Heren Dess coating Jbs Basic Slip wUBSqvfvx0kamers en geen gezeur van vrouwen om je heen? Ga dan in een herenhuis wonen! Hierbij enkele tips om jezelf niet van kant te maken ;).

Eten & drinken

Alleen maar mannen in huis dat betekent veel eten! Helaas is er niet altijd iets in huis (lees: er is nooit iets in huis). Zorg dan ook dat wanneer er eten op tafel komt je niet als laatste opschept. De kans bestaat dat je daar zit met een pan waar alleen nog één cherry tomaatje en een aangebrand pastastukje uit te verkrijgen is.
Ook snacks als zakken chips en nootjes zie je vaak maar één keer langskomen voordat er geen kruimel meer inzit. Zorg er dan ook voor dat je een handjevol pakt, neem er waar mogelijk twee!

Zeg nooit, maar dan ook echt nooit dat je koffie gaat halen! De scheve gezichten die worden getrokken wanneer je met een vers bakkie de woonkamer in komt, moet je maar voor lief nemen. Want voordat je het weet sta je twee cappuccino’s, drie latte macchiato’s en een koffie verkeerd te maken voor het hele huis.

Privacy

Zorg voor een slot op je kamerdeur (of goede huisregels)! Het kan weleens voorkomen dat je niet alleen in je bed ligt. Het is dan wel verstandig om je deur op slot te kunnen doen of een das aan je deurkruk te hangen. Op die manier voorkom je dat verschillende huisgenoten je logeerpartijtje ‘per ongeluk’ verstoren. Overigens zijn logés vaak niet de beroerdste om een keertje te koken. Deze maaltijd is lekkerder dan je dagelijkse tosti en wordt door het hele huis gewaardeerd.

Studentenspaarplan

Zoals eerder gezegd, is er vaak niets in huis. Maar van twee dingen kun je wél uitgaan: water en bier. En vooral dat tweede is van levensbelang in een herenhuis! Niet alleen om het op te drinken, maar ook voor praktische zaken. Bierkratjes zijn namelijk hét spaarplan voor studenten!!
Op die manier bouw je veel statiegeld op en dat kan je weer gebruiken voor als er bijvoorbeeld een wasmachine kapot gaat. Of je geeft natuurlijk een feest van het statiegeld. Mocht je niet genoeg ruimte hebben, kunnen de kratjes altijd fungeren als meubelstukken of decoratie. Verder is het altijd verstandig om een kratje in de buurt te houden voor het geval de nood hoog is en er direct een biertje open gemaakt moet worden.

Leer Business Loafer Van Dames Abeba Schoen

Schoonmaken???

Er wordt vaak gezegd dat een herenhuis heel smerig is. Nou, dat is het ook! De meeste mannen boeit het niet zo wanneer er een bordje meer of minder wordt afgewassen. Maar let op! Iedereen in het huis denkt zo en als je het niet zelf doet, gebeurt het ook echt niet. Je zal af en toe toch echt de afwas moeten doen of de douche een keertje schoon moeten maken. Maar als je de muziek hard aan zet met je verstand op nul, dan valt het ook allemaal wel mee.

Het gezelligste café

In de Gemeenschappelijke Ruimte (GR) komt iedereen bijeen en dit is dan ook het hol van de leeuw. Niets is lekkerder dan met alle mannen tijdens een goeie voetbalwedstrijd op tv samen een biertje te drinken en mee te juichen. En wanneer het alcoholpromillage in je bloed begint te stijgen, verandert de ‘GR’ plotseling in de gezelligste bruine kroeg van de stad.

In de ‘GR’ worden ook altijd de stapavonturen van de vorige avond besproken. Hierbij is het belangrijk om met zoveel mogelijk huisgenoten bij elkaar te zijn, zo kun je elkaars (expres) verloren herinneringen aanvullen. Houd hierbij rekening dat er soms ineens een ‘nieuwe’ (vrouwelijke) huisgenoten aansluiten: die zich vervolgens kunnen wagen aan de welbekende ‘Walk Of Shame’ .

Weet je zeker dat je het gaat proberen? Lees dan hier hoe je efficiënt je studentenkamer inrichtHeren Jbs coating Slip Dess Basic SfpZfOxq.

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

 

op facebook

Meer studentennieuws

5 x: de lekkerste pizza's van Amsterdam Abeba Van Business Dames Leer Schoen Loafer

19 Mar 2019

Is pizza ook één van jouw favoriete guilty pleasures? Lees dan snel verder, want vandaag zet ik de lekkerste (en een aantal goedkope) pizza restaurantjes van Amsterdam voor je op een rijtje!

Van Dames Loafer Abeba Schoen Business Leer Interview: Studentondernemer Tim Goudswaard

18 Mar 2019

Iedere maand interview ik een student die naast zijn of haar studie ook een eigen onderneming heeft. Deze maand sprak ik met Tim Goudswaard, student Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanuit een project van zijn studie is hij ondernemer geworden!

Amsterdam Studentenstad

Studeren in Amsterdam

Ga je studeren in Amsterdam? Laat je dan goed informeren over de onderwijsinstellingen, het studieaanbod en het verenigingsleven. We hebben alle hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen in Amsterdam op een rij gezet.

Zonnebril Carrera Zonnebril Gipsy Zonnebril Zonnebril New Gipsy New Carrera Carrera Gipsy Gipsy Zonnebril New Carrera New Carrera 7EPPqdBusiness Abeba Van Loafer Leer Schoen Dames

Wil je wonen in Amsterdam? Hoe vind je een kamer, wat is antikraak, wat is hospiteren, moet je je inschrijven bij de gemeente? Wij geven alle antwoorden 

Werken in Amsterdam

Naast je studie werken in Amsterdam? Goed idee! Bekijk onze tips om je CV te maken, hoe je kunt starten met ondernemen of ons overzicht met studiegerelateerde (bij)banen, stages en startersfuncties.

Geldzaken

Als student houd je aan het einde van je geld soms nog een stukje maand over. Daarom is het belangrijk zeker te weten dat je de juiste keuzes maakt op het gebied van geldzaken. Denk aan verzekeringen, je studieschuld, sparen, je telefoon en nog veel meer. Met uitleg en tips helpen wij je op weg.

Jurk Jurk Met Grafische Grafische Grafische Met Jurk Print Met Print Print 508qOS

Gezondheidszorg in Amsterdam

Ga je verhuizen naar Amsterdam? Zorg dan dat je ook je gezondheidszorg goed regelt. Je gaat op zoek naar een nieuwe tandarts, huisarts en ziekenhuis Amsterdam. Hoe vind je die? Een overzicht van alle informatie die je nodig hebt.